July 31, 2011

Salam Ramadhan (:


Assalamualaikum WBT.
Dah berkurun lamanya kot Sharmimi Razak ni tak post apa-apa entry.
Malas nak celoteh banyak sangat sebab takde mood sangat lol. Esok 1 Ogos bersamaan 1 Ramadhan iaitu hari isnin. HAAAA see, cantik kan date Ramadhan tahun ni. senang nak ingat! 1 ogos = 1 Ramadhan = Isnin ;) Selamat berpuasa kepada semua umat Islam satu dunia (Wahh rasa mcm Barack Obama bagi speech kat CNN hahaha).

Andai kali ini Ramadhan terakhir buat kita, kerjailah ia dengan jayanya. Jadikan Ramadhan kali ini Ramadhan terbaik kita semua. Kuatkan azam, elakkan segala kemaksiatan dan jalanilah Institusi Ramadhan kali ini dengan hati yang ikhlas menghadap Maha Pencipta :)






Menjelang Ramadhan esok hari, saya Sharmimi Razak ada azam baru untuk Ramadhan! YAY :) Wallahualam... Saya akan berusaha merealisasikan azam sebaik-baik yg mungkin! Go mimi Go! Go diego go! 


I want back my spirit. Ya Allah, rasa sangat bodoh bila jadi seorang yg pemalas! NAK JADI RAJIN BALIKKKK!!

Hhhhhhaaaaaa ni saje nak bagi comment pendek about something. People, tak salah kot kalau nak admire kat someone errr have a crush on someone maksud saya. Lumrah manusia. Tapi takpayah lah nak menangis tertonggeng, 2 hari tak makan sebab tak dapat si dia. yek. Useless gila. biar je. memang kadang-kadang ada orang yg terlalu melayan perasaan. itu yg parah tu! Jangan takut jadi andartu sebab umur masih panjang, insyaAllah. jangan takut takde orang nak sebab Allah dah ada someone yg sah untuk kita. So keep in mind that, tak payah nak terkejar- kejarkan seseorang yg kita minat. Usha dari jauh melamun sikit-sikit dahhh le! HAHAHHAAHAA. 


If you love somebody, let them go. If they return, they were always yours. If they don't, they never were destined for you.”




Obviously dari ILUVISLAM yg best tuu :)

4 comments:

  1. selamat berpuasa mimi !
    admire dari jauh lagi sweet . HAHA

    ReplyDelete
  2. MOLA. hahahahahahaha yesyesyess sgt sweet!! :D

    ReplyDelete