July 21, 2011

GAGAL SEKALI TAK BERMAKANA GAGAL SELAMANYA, PROVEN!!!

Assalamualaikum WBT :)

WEEEEHOOOOOOOP! :D :D :D 


Im very super duper excited like a baby monkeyyyyyy get his first bananaaaaaa woppps! :D WHYYYY the world that Sharmimi is being very hyper niii haaa? 





OK, bagi saya, Nur Sharmimi tell u olls ;) first of all, tengok tengokkkk title ni dulu please? keh keh kehhh. well yaaaaaah. pernah tak wujud dalam hidup korang ni korang failed something? Tak kiralah apa jenis fail sekalipun. Fail dalam exam? (Paling tak suka dalam dunia, rasa mcm bongok & tak belajar langsung kannn), fail dalam memikat hati si dia? mesti luka parah & frustrated kan tak dapat orang yang kita nak? Ok dah lari dari topik asal -__- 



Hari ini bertarikhkan 21 haribulan Julai tahun 2011 dalam sejarah dengan rasminya NUR SHARMIMI BINTI ABDUL RAZAK telah berjaya mendapat P nyaaaaaaa :D Alhamdulillah :) Glup Glupp, lambat? ada aku kesah? ada ke award siapa dapat P dulu dia dapat jongkong emas? so shaaadapp! Asal aku happy + excited + sumpah tak percaya aku dah lulus WOHOOO! 





Few hours before the driving test. *Muka penuh pengharapan.
Tuan / Puan JPJ yg murah hati lagi mahal budi pekertiii,
bagi lahh saya lulus eaaah?
Ok muka mintak penampar -__-


Masa tengok je paper sheet tu (or should I call it kertas? whatever) macam WOH aku lulus? rasa nak peluk je Pakcik JPJ kat situ jugakkk! ok gile. See, dah terbukti lahh orang cakap kalau once kita gagal, doesn't mean forever kita gagal kan (hancur badan, rosak bahasa!) 

YETTTT, i was shaked gila punye nenek shake tadiii! Masa turun bukit nak masuk side parking, i was talked to myself, ' Hoii kaki nak shake pun beragak laaaaahhh' hoho. seriously, shake dia taknak kalah wohh! Keluar je kereta Cikgu Metro yg tampan lagi kacak tunjuk sign good* teeheee :D So after this, byebye Metro Driving Academy, tak payah aku nak susah susah pergi kau lagi, muah muahh sayang Metro (erkkk). Cuak, tangan sejuk di tengah panas sementara nak tunggu turn memang tak nak kalah. dah try control diri tapi apakan daya, kecuakan menghantui diri. dah tarik nafas dalam dalam banyak kali dah, nak semput dah aku rasa but still.

A new DRIVER is on the road! bhahahahahak *gelak jahat. Anak itik tokwiiiii mari jalan jalan dengan mimi! lol.

Apa-apa pun, back to basic, back to everywhere you wish to turn back, semua rezeki Allah SWT yg bagi :) Alhamdulillah!


Ini muka Happy tahap cipanzi dapat tempoyak black pepper,
YAYYAYY aku lulus.
YAYAYY aku happy.
YAYYYAYY takyah gi Metro banyak-banyak kali.
YAAYYAYY boleh bawak kereta! :D






PS, rasa macam nak bubuh comment box balik lah? hmmmm, 




video

LETS PARTYYAHHHHHHH! :D :D


BYE BYE METRO KU SAYANG :)
SEMOGA KAU AMAN DISANA
AKU AMAN DISINI 
LEPAS NI AKU TAKPAYAH PERGI KAU LAGIII :P :P 


The two and only, my lovely parents.
Ayah & Mama.
I love you both to death! 
Im proud of having you both as my parents :)
And Angah & Adik as well, 
sayang korang tho segedik mana pun korangg <3
SIapalahh saya tanpa kalian LOVEEEE,
Mari kita meronggeng dengan driver baru! :D :D

kALAU BAB BAB KERETA, DRIVING NI SEMUA AKU SALUTE GILE THE ONLY ONE HUSNI AFIQ! ok, takyah nak capslock sangatlah kan kaaaan afiq. perghhh dia bawak macam nak bunuh anak orang tapi nasib aku hidup lagiiii :D Afiq selalu cakap, eleh korang baru dapat lesen? Aku dah berjanggut dahh, dah bosan dah weii bawak kereta. Aku cam nak errrrr je mamat sekor ni!

10 comments:

  1. hahahahahahaha
    terima kasih perdana menteri,ibu bapa,suami dan rakan2 yg support saya..
    weh,tahniahhhhhh!!!
    aku hepi untuk kaw..

    ReplyDelete
  2. MILAAAAAA MOLAAA HAHAHAH. AWHH aku suka part SUAMI tuu. kau ni ye pon nak jimat nasi asal x gtau aku kau da kawin. hohoh. okay mola! t aku bwk kau jalan2! HEEE

    ReplyDelete
  3. yey, lepas ni boleh bawak kita jalan..haha

    ReplyDelete
  4. Arpiiz boleh takde hal. minyak isi! hehehe

    ReplyDelete
  5. hehe mira bolehh. lepas SPM mira habis :)

    ReplyDelete
  6. tahniah ye. muka happy tu comel gile kot. hehe

    ReplyDelete
  7. kih3. kalau dh happy comot pun boleh jadi 'comel' hahahahhak ;D thanks :D

    ReplyDelete