May 20, 2011

EIGHTEEN :D



Assalamualaikum wbt :)
Seharusnya, entry ini saya postkan semalam, 19 Mei 2011. tiada kelapangan waktu, menguruskan macam-macam perkara. itu ini yg mesti disettlekan sgn kadar yg segera. lebih rapid dari Rapid KL (erkkkk)

Oficially, saye dah 18 tahun 1 hari pade hari ini, Alhamdulillah. banyak dah umur aku. 


dah besar dah anak kite, dah nak masuk U dah dieee.
Mi, lepas ni tak yaaah tengok wayang 18 sludup2 mi ;)
lepas ni boleh laah belanje kitoranggggg yee,
(okay ni saya tak faham ape kene mengena befday dengan belanja melanja nii) ^^ 
Back to 18 years ago ; lahirlaah seorang bayi perempuan yang comel (kot) beratnye 2.4kg pada jam 1.31 pagi di atas katil di Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang. *lepas tu ape tahh jadik tak tau, and di namakan bayi tersebut NUR SHARMIMI BINTI ABDUL RAZAK yang bermaksud ______ ( hehe cuba teka ape maksud name saye) :D


PHEWW PHEWW kecik kecikk punye laaaah ringan!
 -______________-

Praise to Allah :) Setiap yg ditentukan oleh Allah sangatlah unik dan mmg mempunyai hikmah yg tersendiri. Hari demi hari, umur semakin banyak saya mula semakin memahami apa itu kehidupan. well, memang lah umur setahun jagung, tak cukup umur nak pergi mengundi or what but everyday saya belajar banyak benda baru. Benda yg mmbuatkan saye lebih matang, lebih rasional, lebih open or kadang kadang mmg complicated! what a life;\ tapi hidup biase lah, kalau x de masalah mmg x yah hidup. bosan kalau xde banyak colour dlm hidup kite kan?

Untuk pertama kalinye saye ade kembar yg menyambut hari lahir yg same. maksud den, umur same lah. beforeni pernah gak ade org beday May 19, tapi tua 2 tahun! HAHAA. ASHIKIN FAUZI (???), wehhh kite same! rase macam baru seminggu je duduk dalam surau on 18 May. tunggu orang bacekan doa untuk kite. kite duduk seblah seblah aminkan doa. rase macam baru seminggu je kene simbah air dengan kawan kawan sekelas yg gile duluu, basah 1 badan. macam baru seminggu je Syatrah buat saye punye sarung cadar mcm kantung! cisss hahaha. memori memori.

Terime kasih yg tak terhingge kepade semuaaaa yg wish saye. Well, lagi2 yg sanggup berhabis kredit call (bajet gile aku) HAHA, bagi kad, bagi sms bday comel2, post kat wall FB, and yg wish face-to- face, and ade gak yg sudi buat entry bday kat blog masing2 THANK YOUU :) 



Semoga bday tahun ni menjadikan saya lebih matang, lebih pandai jage diri, lebih dekat kepade yg Pencipta, INSYAALLAH :)




THANKS FR THE CAKE,
SHIKIN, SYATRAH, MUN, NADHIRAH (:

Najihah (???) saye sayangg anda <3

3 comments:

  1. Cahaya Ciumanku..betol tak aku?hehehe

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete