September 1, 2008

Cerita Baru bebeh .

Sinopsisnye ye :

Story of 4 sisters, Maya Medina, Maya Zulaika, Maya Karina & Maya Sofea who are from different mothers with different personalities. The death of her Mother led the eldest sister Maya Medina in search of her other siblings and unite them together in search of their father. Elated to finally meet their father, they were shock to find out that there were more mysteries in him to be untold. Cast : Fasha Sandha (Maya Medina), Intan Ladyana (Maya Karina), Ayu Raudhah (Maya Zulaikha), Faezah (Maya Sofea), Mustapha Kamal, Erry Putra, Maria Farida, Liza Abdullah, Fouziah Gous, Irfan, Rebecca Nur Al-Islam .

*Ehem ehem , saye bukak tv pagi tadi . on on je tv tv3 pulak siarannye. time tu tengah Malaysia Hari Ini , lepas tu ade pelakon cerite ini lah . macam interesting je ceritanye. tapi saye tak rase saye boleh tengok. sebab cerita ni start pukul 6.30 pm. time maghrib lah. ape kejadahnye bukak tv time maghrib ? hahaha XP tambahan pulak sekarang ni bulan puase . mesti lah ayah ajak saye ke masjid berdekatan utk menunaikan solat Terawih , kalau saye tak malas :P

kesimpulannye , saye memang tak boleh tengok cerite ini walaupun hati saye nak gak try2 tengok. saye ni kalau sekali tengok, mesti nak tengok sambungannye. baik lah saye tak payah tengok , kan senang :D kn kn ? kawan-kawan nak tengok ke ?

2 comments:

  1. haha .
    btul tuu !
    bkn satu bnde yg wajib ann ? :P

    ReplyDelete