October 14, 2011

Pink is gorgeous.

I promise this will be a very short entry.


I found this on facebook (orang facebook curi dari tumblr) -_-
 Sebelum tu,
bagi saya gelak dulu boleh?
HAHAHAHAHHAHAMIHAHAHAHHAAHAHAHAA.
Dah gila?
Oh belom lagi.
Kalau dah dia pause game bila text dgn semua orang macam mana?
LOL.

What say you?
hahaha (:


Ok bai.

10 comments:

  1. jap.baru perasan.tajok entry kau ni PINK IS GORGEOUS kann???tp isi dye?ermm.x pe.comellll.hahaha

    ReplyDelete
  2. Fasha : itu lah aku tk paham ingat sume laki gila game? LOLOLOLL


    Mila : kaaaaaannn ;P

    ReplyDelete
  3. Cain : jarang entry aku ada kaitan dgn tajuk. hahha ;P

    ReplyDelete
  4. kau suka saying tu atau kau suka kaler gmbr tu? hahahaha :D

    ReplyDelete
  5. aku tak agree statement tu but aku suka kaler gmba tuuu hehehe okay myza u know me how much i love pink ;P HAHA

    ReplyDelete
  6. wehhhh, aku tak agree but i loike that statement hehehe :D yelah, nti aku belikan kau tabung bentuk babi warna pink otayyy? HAHAHAHA :D

    ReplyDelete
  7. bengong! ada ke tabung babi kaler pink. tabung ayam kaler pink ke best lahh jugakkkk. -_- ke kau nak? aku boleh belikaaaaann

    ReplyDelete