October 20, 2011

Blog Aku Apa Aku Rasa


Assalamualaikum :)


Before taufan katrina melanda kawasan rumah hangpa, bia cheq tanya dulu. Apa tujuan blog ditulis? Hmmm hmmmm hmmmm. Semua pun pasti ada jawapan masing -masing bukan? Bagus. Jangan nak rely jawapan pada orang lain sahaja. 

Sebelum menulis lebih lanjut. Maaflah kalau ada yg terasa. Tetapi ini luahan isi hati yang terbuku di hati yang sememangnya tidak dapat diterima dek akal fikiran untuk di simpan lama-lama dalam hati. Bukan apa, nanti-nanti makan hati sendiri sakit hati pergi jumpah Bomoh Yati. Ok dah merepek cukop.

BLOG AKU SUKATI AKU LAHH. Haaa, ni macam bunyi orang marah? suka hati? ataupun terkentut? Whatever. Makhluk Tuhan Nur Sharmimi di sini ingin menjelaskan kepada yang kurang jelas ataupun saje-saje buat tak jelas ataupun memang dia akan tidak jelas, bahawasanya blog ini ditulis SENDIRI olah saya, setiap kata-kata ataupun lenggok bahasanya kecuali gambar-gambar yang diambil dari sumber-sumber internet. Haaaaaaa, blog ini memang tak ingin langsung mengejar populariti, menginginkan follower mencecah ratusan, ribuan apatah lagii. Tulis sekadar suka-suka, mengisi masa lapang yg terluang memandangkan saya lebih senang berada di rumah, bukan kerja saya melepak tak tentu hala menghabiskan duit tak tentu pasal. Maaf sekali lagi kalau ada yg terasa.




Bukan apa. Malas lahh nak publish blog sini sana, karang blog peliks.com (Maria Elena) pun kalah kangg, hek hek hek. Sememangnya isi kandungan blog ini apa yg terlintas di fikiran, apa yg saya rasa, apa yang saya alami, orang sekeliling saya. Kalau buat blog pasal diri sendiri je siapa nak baca. HAHAHA nampak sangat orang yg buat statement ni mengejar populariti. WHAT TAAAAA ---- okay, malas nak cari gaduh sebab Sharmimi budak baik :) hihi. Ada aku cakap blog beliau untuk tatapan umum sampai ada yang mengharapakan Hayley William baca? (I LOVE HER SONGS) Well, siapa makan strawberi dia yang terasa sedappnyaaa. 


GO GET A LIFE. Stop posting insult things on your blog and keep pointing to others and looks  you are superbly hilarious di mata semua umat manusia. Whatever. Stop COPYing others' ideas on their blog and click the PASTE button on you mouse and pretending that that's all yours. So lame you very lame of you ----

NOBODY'S PERFECT. So does me. Everybody need to change to a better person ( note to self). What is change? Is it a good thing? Or a bad one? Nahhh, it could be both right? Why does change have the power to switch everything? Pheeeeeew, i merepek a lots. Daaa~

Kadang-kadang rasa blog ni dah rojak. HAHA. Sajeeeee saya simpan semua post dulu-dulu. Kelakarlah baca entry(s) masa tak matang lagi duluuu (Like now dahhhhh je kannn) hihi. Takpee, tu semua memories. (: Again, SAJA nak cakap, kalau takde orang FOLLOW or BACA entry(s) saya punn, saje post suka-suka sebab nak isi masa lapang :) Heeeee~ I keep posting entries on my blog sebab apa? The main reason is takde kerja. The other reason is saje nak update pasal diri sendiri, orang sekeliling pada kawan-kawan saya yg lama dhh ketemuuu. Haihh, see how much i miss old days ;(



PEACE NO WAR. TAKDE NIAT NAK CARI GADOH DENGAN AWOKK :) *kenyitmata!


7 comments:

  1. ohhh my saye rase sgt geli sekarangg! MIAHAHA

    ReplyDelete
  2. ohh, terase.
    HAHA. nice entry :D (act xtau nk tulis ape)
    LOL

    ReplyDelete
  3. naqib, it doesn't point at youu punnn.
    sorry kalau terase, haha.
    hahaha :)

    ReplyDelete