October 26, 2011

Another Half Chapter

Kalau cuti panjang macam niiiii,
mula mula memang laaah excited.
Tapi lama-lamaaaaaaaa,
macam nak buat free fall ;P

Lebih baik duduk PALAM.
Belajar ilmu Allah, dengan kawan-kawan buat discussion lagi bagus.
Ok, bajet bagus eh saya?
Bukaaan doh awakkk.

Cuti ni laaah perkara aku dah lupa lama datang balik,
yang tak ingat, ingat balik.
Yang tak peting jadi penting tiba-tiba.
Yang tak rindu jadi rindu.
Yang benci bertambah benci.
Yang sayang lagi lah sayang sayang,
OK, NI MACAM TULIS TIME TAK WARAS. --''












HEHEHE Rindu PALAM eh Mi? Haaaaa Macam tu laaaah.
kenapa?

Sebab takde benda nak buat dekat rumah,
takde benda nak fikir so fikiran pun dok fikir benda merepek-repek yang tak patut difikir pon. -.-
Rindu pulak nak buat lab report reramai kat KKPR,
buat kecoh ramai2 kat lecture hall.
penuh kan seat depan (bio lecture is exception ;P) hehe

Okay taktau nak tulis apa dah.
SUMPAH dull entry kali ni (like always) choi choiii.

7 comments:

  1. ou..ko satu group nga hydil ek??

    ReplyDelete
  2. epul, haha haah :) wah hydil rmai kenalan rupanya haha

    ReplyDelete
  3. hohoho.. me too.. rindu PALAM..
    rindu nak rebut2 seat depan.. haha :D

    ReplyDelete
  4. aku y tegor dye sbenarnye...-_-"

    ReplyDelete
  5. milaaaaaaa uhuk2 aku nak batuk jugak haha..

    epul, hahahahaha okaaaaay hai peramah. hhahaaa

    ReplyDelete