October 11, 2011

Adik Beradik.




 Along, jangan buat muka cam gitu boleh tak. burok gile. tak rupa Mama & Ayah punn.
Along ni ngade-ngade laaaah.
Along Along, ajar nii jaaap. dah lahh tu online, tengok laaah ni kejapp.
Along masak ni rasa apa ni, tak macam Mama masak punnnn.

etc etc.
budak tu mmg banyak hal. banyak songeh.
Tak padan kecik. She's still kecik tho tinggi nak cecah tinggi aku dah.
nak kata makan kacang panjang hari-hari, sayur tak makan -_-

Adik Adik Adik. She's my youngest sister. well, memang aku ada 2 kerat je adik. Ye, dua dua perempuan.

Whatever it is.
Only sisters can tell how uglyhhhh your face is.
Only sisters could tell how bad my cook is.
Only sisters who can understand me well.

Adik kau kecik laaah Mi, ape laaah tak boleh nak share banyak benda.
Hello! kecik-kecik dia pun dia ohsemmmmm!
Maybe kau takde adik ohsem macam aku ada? hik3 ;P

 COPPPPPPPPPPPP! 
Bukan bermakna aku tak post pasal Syera aku tak sayang dia. :)
Sayangggg jugaaak :)
She's my twin yo (ok fine, Syera lagi lawa, Syera lagi pandai)
Tapi dia adik akuuuu, 
so I'm so proud of her!
Angah balik rumah cepat2, habis SPM cepat2, nanti boleh spend time together lagi banyaaaakkkk :D :D :D



Binti Hj Abdul Razak :) 


10 comments:

  1. whooott~ whoot~ oke.. jeleznye! die dh p b'cuti.. -__-'
    p mne mimie??

    ReplyDelete
  2. hahahhaa my taf gituuuuu! suke3!!!!

    ReplyDelete
  3. Macam Charlies Angels dahhh. wootwoot. haha.

    ReplyDelete
  4. hahahaha afiq, pun bolehhhhh! hehehhee

    ReplyDelete
  5. cain nak jeles? aik? meh jadik adik akuuu hahaha

    ReplyDelete
  6. alahai sweet nya,
    haha . adik bawah aku baru darjah 6 .
    ohsem memang ohsem laa . ohsem kacau aku .. haha
    aku nak soh adik aku cepat2 besar la cenggini .

    ReplyDelete
  7. hahahahhahaa milaaa kaan. aku rase ayah aku tebagi makan gula lebih laaa time kecik HAHA :P
    takde beza pun adik kau dgn adik aku. minah ni form 1 kottt :D

    ReplyDelete