November 13, 2009

BURY ME DEEP :]

Today is Friday. so maksudnye 1 minggu je lagi nak balik cuti hujung tahunnnnn YIPPIIIEEEE :D bosan tahap gaban sekarang kat sekolah. tak de banyak bende sangat nak buat. adoyai. hahaha :D dah la macam sikit bende je boleh bukak. haha semua lah nak block, grr. budak laki suruh cari la proxy ade je boleh gune. masalahnye malas nak cari & tak reti sangat. HAHAHA. baru je lepas pulangkan buku teks form 4 tadi and next week dapat yang form 5 punye. omG mimie kau dah nak form 5 kau dah tua la tu maknenya wehh ;P SPM SPM SPM next year. buhahahahaaaa.

kesimpulannye memang bosan gile la sekarang ni tau dak. kiri saye tengah menaip ape tah, usha tadi cam blog hahaha. kanan pulak main spider solitaire :) lame seh tak main mende tu. daripade melayan internet yang kejap kejap tak dapat tu baik main game yang ade kat pc ni ha :D Solitaire best jugak ;) sumpah desperate :P ade jugak yang bukak website comel, kanak kanak rebina punye. haha habis ketawe je semua sebab lawak & comel budak tu nyanyi. chipmunk sebenarnye :)

sekarang time petang kire boleh isi mase lapang kot. sebab prep petang je dah start training netball. so takde lah bosan menggile sangat. mestilah best sebab dapat main netball and tak bosan kan. semalam main kat dalam dewan stadium so hujan lebat gile kitorang tak kesah. hahaa :D balik pun lambat, pukul 6.40 baru samapai asrama :P dah la DM blackout semalam semua makan dalam kegelapan, romantik lah. ehem :P

minggu depan kot baru nak start cari kotak. buat ape? saye nak masuk dalam tu le. hahaha benggong betol. mmm kotak nak isi buku lah yang betimbun tu. saye tak rase muat oh kereta barang2 saye, angah lagi AGAGAGA. kitornag punye kereta bukan besar lori daaa lalalala ;) terase macam nak hantar email kat orang lahh. best je. dah lame tak berinteriaksi dengan sesama manusia menggunakan khidmat email. asyik sms, facebook, mespes, friendster dan seumpamanye lah ;P gune email lagi privacy sebenarnye & untuk skema skema punye hal sesuai gile. err mimie ape yang skemanye? hahaha :D

copppppp! huaa kaki ku terseliuh. kelmarin main terslaah landing nah ambik kau sebijik, baik punyaaa :P haha. kasut saye dah roboh tapak dia. so saye pinjam lah kasut ade lah seorang kawan saye nih. saye tak biase pakai kasut tu so cam mereng mereng sikit lah kan. adoi time kene tu sakit ohh jalan pun dah tempang2 dah ni. tapi better kot dari semalam punye semalam ( kelmarin ) , alhamdulillah :D eh kasut ni, macam tau tau je dah nak akhir tahun :P


PS// title tu novel yg saye tengah bace sekarang(:

No comments:

Post a Comment