August 25, 2009

NO IDEA FR THE TITLE ;P


hari ni hari merangkak begitu lancar sekali :) ye la asyik berjalan je tak boring ke hahh :D sesekali nak jugak merangkak . tadi time sahur , bangun pun cam tak nak bangun je . entahlah , nak kate tidue lambat takde la lambat sangat saye rase . dalam 1 lebih camtu HAHAHA . borak punye pasal lah ni . lepas tu , time makan pun cam takde selera je . jarang saye tolak makanan ni ! :)

cuace sekarang pun macam nak hujan . rase boring pun ade gak . yelah , asal online je myspace , ym , facebook & friendster . ehem , youtube tak ketinggalan:) bosan hidup beronline tanpe kehadiran youtube :D tadi time berym dengan kawan-kawan , ade 2 orang kawan ni taktau nak kire BMI : so , sebagai kawan yang baik & nak pastikan kawan-kawannye sihat dan cergas , saye kongsi la dengan dorangg . at first , saye pun lupe macam mane nak kire . saye ingat balik lepas saye tanye adik saye , syera :P

saye search lah dekat yahoo and dapat satu website ni. so , kalau sesape ade niat dihati nak check BMI sendiri boleh lah melawat ke website ni (?) semoge anda mencapai BMI yang ideal yah :D yelah mane lah tau kot kot bulan puase ni ade yang turun ke atau ternaik ke sebab makan banyak sangat time buke :P

No comments:

Post a Comment