December 15, 2008

I LOST MY HANDPHONE :)


tajuk entry kali ni memang amat memilukan dan menyakitkan hati ! haha :) saye kehilangan handphone saye. malas nak cerita banyak-banyak. kalau story nanti bukannye bley dapat balik handphone tu kan ? aish, bukan sombong tapi buat sedih je kalau cerita :P haha.

oleh itu,
kepada SEMUA kawan-kawan yg ade no. saye,
ape kate kalau korang sms saye & bagitau siape yg sms tu.
tak payah la misscall, sebab kalau saye ketandusan kredit saye takkan sms macam biase saye buat utk tanye '' who's this? '' , ''sape ni? '' , etc.
plus, tak yah ngengade sms yg mengacau.

contoh yg mudah ;
sesiape je : hey mimie.
mimie : hey, sape ni?
sesiape je : huhu, takkan dah lupe kawan kot?
mimie : uit, bukan lupe la, hp hlg so no sume hlg la.
sesiape je : ohh kesian. cam mane bley hilang?
mimie : cepat la gtau sape ni?
sesiape je : hilang kat mane hp?
*dan SETERUSNYE.
annoying kan?
haha. orang tanye tu jawab je lah. bukannye susah pun. mudah & senang je kan.
kalau dia taknak bagitau gak, lantak dia lah. takde nye aku kesah :P
hahaha.

bukan ape, buang kredit saye je sms cam gitu. saye memang suke sms. tapi, kalau sms yg macam gitu, buat habis kredit tak kene tempat je. saye tak kisah la kalau anda pakai digi or celcom , kalau MAXIS lagi saye tak kesah :P
saye bley je sms kalau saye tau siape orang tu.

saye lagi suke orang yg sms saye straight to the point.
contohnye :
hey mimie. ni jenot... and blahblahblah.
kan lagi senang cam gitu? trus bagitau diri anda siape :]

nak sms kat no mane mimie ?
awak / ko / u / mimie pakai no ape skarang?

utk persoalan di atas senang je jawapan nye.
saye still pakai nombor yg lame :)
takde perubahan walau satu nombor pun saye punye nombor skarang :D
okea ?

sekian, terima kaseeyyy!

3 comments:

  1. kesiannyaaaa
    macamna boleh hilang?
    nombor ada tuu

    ReplyDelete
  2. ilang time kat airport :P
    haha.

    una, mimie pun x de no unaa :(

    ReplyDelete