November 28, 2008

HAPPY BELATED BIRTHDAY SIS FARAH!


Selamat Hari Jadi saye ucapkan kepade Sis Farah Liyana yang ke- 23 tahun yg menyambut hari kelahirannye 2 hari yg lalu, iaitu 26 Nov yg lalu :D Semoga sis dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki, sihat tubuh badan & mencapai segala hajat yg dihajati . AMIN :]

Intro sikit pasal Sis Fara saye ni la. Sis Fara ni seorang kakak yg baik lagi sweet yg saye kenal melalui Friendster. Kirenye, dah setahun lebih la saye kenal Sis Fara (: sis fara memang baik. Dia banyak tolong saye, ape-ape je yg saye mintak tolong.

So, mimie doakan Sis berjaya yah. Semoga Sis terus sukses! Yah yah :) i love you SIS FARA :D berbahagia di samping orang yg tersayang yah ! :D sis dah semakin TUA, jangan nakal-nakal tau. Ahaaaaaa, dah besar dah boley kawen dah pun. Jangan lupa ajak mimie makan nasi minyak sis okeh :D huahuahuaaaa :P *aku ni pun kekecik lagi dah cakap pasal kawen ?* aikk, kecik ke ? :P

Sorry sis sebab mimie lambat wish. Mimie kan sibuk dengan preparation nak balik kampung. So, that’s why la jarang online :) tapi tapi, insyaAllah mimie tak lupa birthday kakak mimie yg baik ni :] hee. * 2 hari je, takde la lambat beno kan? Hehe :P

Mimie ada satu lagu yg mimie cipta SENDIRI :P

happy birthday to you,
You are born in the zoo,
You look like kangaroo,
And the monyet LOVE you
! :)

Amacam sis? Sedap tak lagu tu?! Ha ape ? sis dah pernah dengar dah lagu tu seblum ni? Aissshhh, sape yg jahat sangat tu cilok lagu mimie ni? Adeh. Tak berwawasan betol orang tu, HAHAHA :D


ni ha cake yg mimie bikin sendiri khas utk sis FARAH!
oleh sebab mimie takde address sis, so mimie dah makan habis dah cake ni! :P
hehe 8D

3 comments:

  1. mimie.

    mekaseh.

    kek tue nampak sedap.

    :P

    ReplyDelete
  2. same2 sis :)

    kek tu mmg nmpk sedap.
    nmpk je.
    rase tak tau laa :P
    haha

    ReplyDelete